Дом > Ma'lumotlar bazasi > Садржај
Кинески академија шумарства и шумарства у Wеифанг град од Схандонг провинција истражити сарадњу у науци и технологији
- Oct 31, 2016 -

Мај 23, из града шумарства Биро Wеифанг, Схандонг провинција, Зханг Јинyу со биљку у сарадњи са кинеском академије шумарства истраживања семинара. Заменик Цху Фуxианг, Предсједник кинеске академије за шумарство је била домаћин форума.

Зханг Јинyу, руководства у граду Wеифанг придаје велики значај да и енергично промовише сарадњу са кинеском академије за шумарство, нада Кине академија шумарске науке и технологије за привлачење инвестиција пословне и учешће, слани раствор технологија популаризација и демонстрације, со биљку гермплазме спремиште направљен, развој приморског туризма свеобухватне сарадње.

Рекао је Цху Фуxианг, кинески академије наука шумарства и придаје велики значај сарадњи са Wеифанг, странка студије кинеске академије за шумарство и сарадње од Wеифанг, и на челу са шумарству планирање андqуот; СФА приморски шумарства истраживања Центерандqуот; Wеифанг, и пристајање и имплементацију науке и технологије, док је око Wеифанг града од слани, обалне области развоја шумарства и активно тежите научно истраживачког пројекта. Он је рекао да је кинески академије за шумарство, град Wеифанг, према потребама, виљеструке сарадњи рад, пажњу на имплементацију.

Wеифанг град замјеник за шумарство Биро Хан Руидонг, шумарство науке и технологије промоција станица, као што је Гуо Гуангзхи, кинески академије за шумарство од стране шумарства, канцеларије, шеф катедре за науку и технологију, семинару је присуствовао.

Кина академија споразум о шумарству научној и технолошкој сарадњи са људе и град у Wеифанг #39; с владом у септембру 2012, обоје со толеранције биљку гајење, изградња приобалне заштите шуме, приобалним мочварама код положено креација и заштиту, аффорестатион у раствор-алкалну земљу, обалне шуме штеточина надзор уз блиску сарадњу са са аспекта превенције и контроле, у промовисању еколошка градња Wеифанг и игра важну улогу у локалном економском развоју. (Кинеска академија за шумарство)