Дом > Ma'lumotlar bazasi > Садржај
Добра сугестија зелени стамбеном простору изградње и одржавања за управљање
- Oct 31, 2016 -

Са убрзање урбанизацију около, стамбене градње изникли, свака заједница има или велика или мала, више или мање зелене области (мали врт, вртови, Цветне леје, итд), и тако даље, је оба стамбена место за рекреацију, је важан део имовинске управљања.

Последњих година, посетио је Аутор бројних стамбених Гринбелту у Цхангзхи граду, истраживање је показало да већина заједнице зеленим биљке на лаган цевима тешке биљку, праћење одржавања могу да те пратим. Зелени корова, болести и штеточина множи, дрвеће омогућавају раст без орезивање, бригу и заједници. Најквалитетнији архитектура не подудара се са својства окружења, озбиљно утиче на укупни имиџ заједнице.

, Гринбелту конзервације управљања

1 . не постоји проблем

Заједница биљка разноликости, богате боје. Зелена заједница унутар више Сyцаморе, Гинкго, и пендула, и Коелреутериа Паницулата и Магнолија дрвеће, драгоценији од Јое грмље углавном, опстанак стопа високо, али пластика трим и ђубриво управљање водама, са не Сенг дрво у облику поремећаја, круну у оквиру гране више и неорганизован, гране, и умро грану, а болест инсеката грану очигледно, вентилациони запали сиротињу, дрво тело раст спор, потенцијални годишње слабе дрво , део људске заједнице оштећено више хеавy, савијање грана, и савијање провео феномен. За ћивицу не скратити или скраћивање у место, травњак и земљу заклон биљке расту сиромашнији, алопеција ареата и деградације. Већина заједница зелени простор у изградњу постројења за наводњавање подешен, доминирају ирригатед, наводњавање, наводњавање или вода, отпада и друге мање очигледно. Прекриваием биљке као што је ИРИС садњу локација није прикладно, лист Скори, или читав лист осусила озбиљан и јадни раст.