Дом > Ma'lumotlar bazasi > Садржај
Превенција и лечење неколико уобичајених цвеће антракс
- Oct 31, 2016 -

Антракс је болест које се обично се јављају на југу и северне Кине, углавном лишће заразиле стабљике, младице, пупољци, воће и другим сегментима. Већина цвеће након инфекције, почиње од напојница и лист маргине, скоро кружне флеке на листовима, ивица лезија је Пурпурно-браон или тамно браон, светло браон или сиву центар, касније место са црним тачкама, често распоређени у неки облик прстена, и озбиљан лист Иећњо и умри. Неколико уобичајених цвеће антракс симптоме и контролу метода су описана испод:

Милан антхрацносе

Антракс је један од главних болести у Милану. Углавном у лишће, петиолес, гранчице и стабло. Врх иницијалне Браунинг, експанзија да лишће, листића до л, 3 ~ 1/2, спот је карактеристичан. Петиоле појава, Браунинг, из шире се на главне вене од листова, грана, а напокон потпуно лист Браунинг; болест се такође могу проширити из петиолулес на укупни петиолес, гранчице и чак и Некроза од стабљике Броwн. Лишће биљке у процесу настављају падати, напокон, гране усахнуле и умро.

Контролисати метод: увод врсте транспорта Схи расада корене тлу лопте да велики неке, као и мање повреде корен, изаберите и изолација, и хидратантност, а вентилација је добра материјала за паковање материјал, бамбусову корпу унутар да додатна преко слоја, слојевито наслагано, да ли вентилација; зима или пролеже температура спусти Схи, требало би да ће Милан преселила се у затвореном простору, има услова да се преселила у стакленику унутар, да смањи ефекат ниске температуре, побољшане Милан силе отпора; да правовремено трансплантацију, пажљиво конзервације, годишњи оплодњу 2 ~ 3 пута, благовремено заливање, цвјетања да се одговарајући рез поправка, промовише симетрија раст биљака, робусно Дисцовер инфициран петиолес или лист треба да одмах уклоните нарезани или закопани дубоко, јасан пад оставља и мртва биљке. Случајеви могу бити попрскао 1% Бордо "," царбендазим "или" 50% 500 ~ 800 пута.