Дом > Ma'lumotlar bazasi > Садржај
Државни завод за шумарство је одлучила да покрене два активност услуге трансформације
- Oct 31, 2016 -

Кина зеленог пута, 16. маја 14 маја, странка групни састанак од на СФА, савесно студира у духу функције тело за мобилизацију телеконференцију државног савета, детаљна студија о трансформацији функције шуме и реформе система административни преглед и одобрење.

Секретар партије и директор државног шумарства администрација Зхао Схуцонг столицу, заменик директора ФБИ, помоћник секретара одбора те странке, Зханг Јианлонг, члан Савета и заменик директора Сун Заген, члан Одбора, шефица централне комисије за дисциплину инспекција за дисциплину инспекцијске комисије странка групе Цхен Схуxиан, странка чланица, Исаија ЦХЕУНГ, помоћник директора већа присуствују састанку.

Конференција сматра да убрзава трансформацију од владиних функција и продубљивање административне реформе, мајоре одлуком Централног комитета странке и државног савета, је нова влада крене, андqуот; први иссуеандqуот;. Телеконференцију држава већа је за примену у 18 и 18 други пленарној седници и први пленарне састанак државног савета, важан састанак конференције. Трансформација владиних функција, је стабилан раст у тренутној ситуацији, промовисање запошљавања, контролисане инфлације, превенција ризика, хитна потреба да се одржи одржив и здрав економски развој и велике иницијативе.

Одлучено је да то је основана од стране Зхао Схуцонг главни лидер и заменик, глава је Зханг Јианлонг, помоћник директора државне администрације шумарства који води групу за претварање владиних функција, јачање организационе руководство за трансформацију функције рада. Код глобалног опсега у року од два мјесеца андqуот; два трансформације сервицесандqуот; активности , са нагласком на функције, промените стил, служе на укупну ситуацију, услуга базе.

Зхао Схуцонг нагласио је на састанку, да се дух 4 мере имплементације телеконференцију државног савјета.