Дом > Ma'lumotlar bazasi > Садржај
Студију о евалуација система шуме ресурса рачуноводствених и зелене економије у Кини почиње
- Oct 31, 2016 -

На 10 маја, подаци државног Бироа за шумарство и национални завод за статистику у Пекингу покренула нову рунду за андqуот; Кина економских евалуација система шуме ресурса рачуноводства и греенандqуот; пројекат. Wоодланд шума ресурсе пројекта углавном, учим економску вриједност и функцију сервиса шуме еколошких вриједности рачуноводствених и процјена друштвено-културне вредности шуме и шуме зелене економије евалуација индекс система на четири дијела, са прва два очекује да буду завршени ове године, ово друго двоје тежите иницијалних резултата у протекле две године.

Присуствовали секретар Зхао Схуцонг, национални Биро за статистику Ма јиантанг, директор државне управе за шумарство покренула и одржао је говор. Покровитељством државног шумарства Биро заменик директора Сун Заген, ХР петљу на ЦППЦЦ, помоћник директора "," државног Завода за шумарство науке и технологије комитет заменик директора Јианг зехуи пројекат позадине, истраживања заснована "," садржај "и" радни аранжмани уведен.

Зхао Схуцонг рекао државног Бироа за шумарство и национални завод за статистику су заједно извели Цхинаанд #39; с шуме ресурса рачуноводства и евалуација система зелене, је дело имплементације духу 18, за изградњу еколошке цивилизације и промовише развој шумарства је од великог значаја. Пројекат је мајор иницијативу промовисање изградње еколошке цивилизације, су као важна основа за хватање у коштац са глобалним климатским променама, је неопходан услов развоја шумарства еколошке шумарства и људе и #39; с егзистенцију, је у складу са међународним развој тренд.

Зхао Схуцонг нагласио је да шуме еколошким, економским, социјалним, културним и другим функцијама, али такође има карактеристичан функције као што су динамичке, комплекса, и Разноврсна. Рачуноводствени ресурса шуме је компликован и тежак задатак. Да чврсто око спроведе имплементацију 18 велики дух и енергично напредовање изградње еколошке цивилизације укупне националне стратегије, наука план, пажљиво организације; да поштују закон, наука, рачуноводство, осигурати истраживачки рад наука је наредио, а истраживања резултати пуном прецизно; јачању сарадње, затвори кравата, стави добар, цео тим ресурсима и предност уз употребу за истраживачки рад пружа добре услове и услуга; да су били фокусирани на апликацију, унапререни развој, за изградњу еколошке цивилизације и лепа Кина је направио више велики допринос.