Дом > Yangiliklar > Садржај
2011 положено индустрија у Пекингу град турнеје
- Oct 31, 2016 -

Од 2 јуна да 4, од стране у Пекингу општинских баљтенске и пејзаћ индустрије су заједно у организацији Беијинг општинских науке и технологије комисије нови материјал, нове технологије семинару одржаном Донгфенг међународне цвет тржиште, компанија подесити говорнице на састанку, Прикажи моју компанију је развио и произвео низа инсеката секс феромона и подударни замку, као што су производи лепљиво и инсеката.

112 излаже достићи скоро 200 кабине. Према речима изложба у пуњење, укупно више од 360 нове технологије, нови материјали, нови производи Деби на промоцији, који, уз учешће више од више од 80 научних и технолошких достигнућа за први пут независна иновација достигнућа. Изложба садржаја је покрио положено у Пекингу на разним пољима, укључујући нови супериорна биљни материјал, прорадио пројеката конзервације материјала и технике, зелени кровови, технологија контроле одрживог штеточина, заштиту животне моивара конструкција, шуме неговања, песак индустрије, воћа., цвет, пчелињи индустрије, озелењавање информационе технологије и нових материјала, као и производа у 13 категоријама. Као биолошки дератизацију за одрживу технологију пословних лидера, у три дана конференције и изложбе, да бисте сазнали више о нашим гостима

Наше особље техничке услуге објаснити карактеристикама производа и како се користи, наши производи признати су од стране нам вртова и јединица, делу производа забринути, представа је била врло успешна.