Дом > Yangiliklar > Садржај
Национални центар за пољопривредне технологије за распоређивање у 2012 Мајор биљних болести и инсеката превенцију и контролу рада
- Oct 31, 2016 -

За имплементацију националне пољопривредне рад конференције и имплементацију министарство пољопривреде тачке заштите националне биљку 2012 [нонгбан [2012] 1] документ захтеве, осигурати рано планирање, рано мобилизације, рано распоређивања, национална агро-техничке проширење и сервисни центар одржан у граду Цхангцхун, Јилин покрајини, фебруар 2011 7-9 штеточина контролу рада и 2012 програм за борбу против рада, резимирао 2011 националне усева засади болести и превенцију инсеката и контролише Радно искуство План и распоредити на 2012 велики усеви болести и инсеката превенцију и контролу ради.

Сматрају : 2011 достигнућа у њихову превенцију и контролу болести и штеточина за андqуот нам храна; 8 чак и инцреаседандqуот; и гарантујемо квалитет и безбедност направила изузетан допринос. болести и штеточина Изрежи 2011 контролу искупити за производњу 185.7 милијарди фунти, зелене технологије усвајање стопа губитака повећао у односу на претходну годину од главних усева око 3%, поврће, плодови дрвећа, чај дрво усеве, као што су зелене технологије области апликације од близу 800 милиона хектара. Главна искустава: један је да се побољша главне болести и инсеката превенције и контролни механизам. Ефикасан наставак и имплементацију главних болести и инсеката превенцију и контролу рада андqуот; доминантан, територијалног управљања, заједничку контролу над владом, андqуот; три механизама, даље успостављање владе које води главне команде урод болести и превенцију и контролу институција инсеката уопште нивоима и дефинише контролу одговорности владе на свим нивоима и одговарајуће катедре. Друго , нове и неочекиване штеточина правовремено.