Дом > Yangiliklar > Садржај
Секс феромона замку за штеточина у тендеру замку
- Oct 31, 2016 -

НИНГБО , Кина новости (новинар Луо Лианхао) на мали бамбус, велике решетке стране, виси као боцу неког, да ли је дан или ноћ, с времена на време са Тамно браон летења бубе, пао је у у андqуот; боттлеандqуот; Након у пластичној Кеси, затим Авај. Јуче, црв, репе армywорм, сподоптера еxигуа горка биљка Др Јиан Зхоу тианyуан град, Циxи видео сцену: дан, сваки такав уређај може ухватити инсекте, више од 100 птице, не само спасити новац на пестициде, вештачка, и такође гарантује квалитет поврћа.

андqуот; Боттлеандqуот; зове секс феромона замку, је нека врста производа високе технологије, само популаризовао у граду ове године. Пољопривредни експерти, синтетичке напаст од одрасле женке које су цак од феромона атрактантима швабама у замке, привлачење мушки инсекте за парење, у андqуот тендерску трапандqуот; па тај мушке и женске штеточина неред да сузбију штеточина у сврху.

Биљне фарме код северног моста, град техничара за отварање андqуот; боттлеандqуот; од којих је пречник мањи од 1 мм, мале пластичне цеви од само 4-5 центиметара. Тубе која садржи ову врсту секс феромона. Таква цев, може да се користи за 3 месеца. Рекао је да након недавне кише, и влага, у комбинацији са савршено температура, црв јаја, као што је узгој је створила повољне услове, и као резултат тога, неке врло озбиљне штеточина. У том циљу, града и округа (град) уведен подршку мере, бесплатно да бисте послали замке фармери поља, град фармера тренутно има више од 30 000 које укључују подручје од више од 30 000 хектара у повртњак.

Презивам се yе, указујући на замку, фарма је глава пуна пластике кесе испод је рекао да је уређај у клопку више од више од 200 дневно највише, мање је више од више од 20. Његова 97 хектара биљних поља више од више од 100, ефекат је врло добра: прошле године у ово време, он ће играти једном сваких 10 дана медицину, сад само једном месечно, више од пола цене, али такође да сачувате пуно људства.