Дом > Yangiliklar > Садржај
Зашто друге бубе од Немачке Германица стидљив?
- Oct 31, 2016 -

Постоје уобичајене буба у нашој земљи у протекла два, црни груди перипланета фулигиноса и перипланета. Немачка жохар жохар родној у Европу, пошто мноштво хемијских дрога убија, тело природно креира широку отпор, тако да ове врсте буба је теско контролисати у Кини и постати доминантна врста.

Знамо да обичне бубе су активни и осетљиве на светло у поноћ, али Немачка Германица у боље услове живота у иностранству током првог Роацх у индивидуалности разликују се од обичне популације на разне комплекс окружења (укључујући и пенсха) добије оптимални раст, једем често своје осетљивости на светло је не толико јак, грешком помислила да буде разлог за њихову подебљано.

Тренутно Немачке Германица главни крије места су били, стална температура годиљњи круг млаз веће окружење. Прво је угоститељство и хотеле, храна прерађивачкој индустрији, због тога се људски посетиоцима годиљњи круг температуре, има пуно хране, Роацх пружа веома повољне услове за опстанак и репродукција, праћен болнице, дом, Оффице и компјутер собу и жохар густине је највећа таквих објеката.

Скоро сви хемијски пестициди пестицида доступне на тржишту, укључујући професионални хемијске пестицида компанија у припреми дрогу, уобичајене пенсха агента, мамци, дим агента, као што су отровне пилуле и жохар кредом. Користите перметрин дроге и, недавно, било је нових Биотехнологија жохар, укључују вирус жохар технологију са међународним напредном нивоу.