ПВЦ цеви секс феромона мамац за Сподоптера Литура ПВЦ цеви инсеката Аттрацтант за репе Армywорм

Овај мамац феромона је за Сподоптера литура, оријентална леафwорм мољац.

Пошаљи упитЋаскање сада

ПВЦ цеви секс феромона мамац за Сподоптера литура ПВЦ цеви инсеката аттрацтант за репе армywорм


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заСподоптера литура, оријентални леафwорм мољац.
Произведен са високог квалитета секс феромона и константно пуштање гумене обредница или ПВЦ транспортера, нам феромона мамаца су одређене врсте талог слободне и ефикасне за привлачење на мети одрасли мужјак штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршен за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Оријентални леафwорм мољац, је мољац ноцтуид која је за пољопривредна напаст. То је познат и као кластера гусеница, леафwорм памук, дуван цутwорм и тропске армywорм.
Ларве хране на широк спектар биљака и су снимљене из преко 40 породица углавном дицотyледоноус биљка. То је велика напаст за многе усеве.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производње и маркетинга високог квалитета пвц цев је секс феромона мамац за сподоптера литура пвц цеви инсеката аттрацтант за репе армywорм година, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: ПВЦ цеви секс феромона мамац за сподоптера литура ПВЦ цеви инсеката аттрацтант за армywорм репе произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага