Гумени Септум секс феромона мамац за Сподоптера Еxигуа гумени Септум инсеката Аттрацтант за Армywорм репе

Овај мамац феромона је за Сподоптера еxигуа, армywорм и репе.

Пошаљи упитЋаскање сада

Гумени септум секс феромона мамац за Сподоптера еxигуа гумени септум инсеката аттрацтант за армywорм репе


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заСподоптера еxигуа, армywорм и репе.
Произведен са високог квалитета секс феромона и константно пуштање гумене обредница или ПВЦ транспортера, нам феромона мамаца су одређене врсте талог слободне и ефикасне за привлачење на мети одрасли мужјак штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршен за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Репе армywорм или малим моттлед врба мољац је један од најпознатијих пољопривредне штетне инсекте. То је пореклом из Азије, али је уведено у свету и сада налази се готово свуда летине многе домаћина су порасла.
Ларве хране на листовима биљака, а могу потпуно да дефолиате оне мале. Мањи ларве прогутати паренхим од листова, Дакле, све то је остало је танки епидермис и вене. Веће ларве имају тенденцију да укопа рупе кроз густе области биљака. Домаћина широк опсег на репе армywорм укључује аспарагус, пасуљ и пеас, шећер и табела цвеклу, целер, Кол усеве, зелена салата, кромпир, парадајз, Памук, житарице, сјеме уљарица, дуван, многи цвеће и мноштво врста траве.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производња и маркетинг висок квалитет гумене септум секс феромона мамац за сподоптера еxигуа гумени септум инсеката аттрацтант за репе армywорм година, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: Гумени септум секс феромона мамац за сподоптера еxигуа гумени септум инсеката аттрацтант за армywорм репе произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага