Секс феромона мамац за Агротис Сегетум инсеката Аттрацтант за репе мољац

Овај мамац феромона је за Агротис сегетум, репе мољац.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Агротис сегетум инсект аттрацтант за репе мољац


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заАгротис сегетум, репе мољац.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Репе мољац је један цутwорм из рода Агротис. Ларве напасти корење и доње стабљике са великим спектром биљака и могу бити посебно озбиљан напаст од поврћа и житарица. Напад на доње произлази често резултира секу расада, због чега је ова врста се убраја у цутwорм.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:


ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производња и маркетинг квалитетних секс феромона мамац за агротис сегетум инсеката аттрацтант за репе мољац годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за агротис сегетум инсеката аттрацтант за репе мољац произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага