Секс феромона мамац за Арна Псеудоцонсперса инсеката Аттрацтант за чај мољац

Овај мамац феромона је за Арна псеудоцонсперса, мољац иуперцима чај.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Арна псеудоцонсперса инсект аттрацтант за чај мољац


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заАрна псеудоцонсперса, мољац иуперцима чај.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Чај иуперцима лептира или мољца јапанске Броwнтаил налази се у Јапан, Тајван, Кореја и Кина.
Ларве и одраслог лептира имају андqуот; хаирсандqуот; која садржи токсине који изазивају осип, а чак и вртоглавица и мучнина код људи. Ларве се хране врсте Камелија.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производња и маркетинг квалитетних секс феромона мамац за арна псеудоцонсперса инсеката аттрацтант за чај мољац годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за арна псеудоцонсперса инсеката аттрацтант за чај мољац произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага