Секс феромона мамац за Бацтроцера Цуцурбитае инсеката Аттрацтант за дињу мува

Овај мамац феромона је за Бацтроцера цуцурбитае, мува лубеницу.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Бацтроцера цуцурбитае инсект аттрацтант за дињу мува


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заБацтроцера цуцурбитае, мува лубеницу.
Произведен са семиоцхемицалс високог квалитета, учитани у 2мл боцица, ова аттрацтант је врста одређене, талог слободне и ефикасне за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 30 дана у пољима, савршен за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Диња мува се сматра најдеструктивнија стетоцину лубенице и друге сродне усеве. Диња мува могу да нападну цвеће, стем, ткива корена и воће.
Диња муве користите најмање 125 биљке домаћина. Они су велике штеточине од пасуља, биттермелон, зимској дињи, краставци, плавог патлиџана, зелени пасуљ, хyотан, луффа, диње, паприке, бундеве, сqуасхес, тоган, парадајз, лубеница и тиквица.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:


ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производње и маркетинг квалитетних секс феромона мамац за бацтроцера цуцурбитае инсеката аттрацтант за дињу мува годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за бацтроцера цуцурбитае инсеката аттрацтант за дињу лети произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага