Секс феромона мамац за Иило Инфусцателлус инсеката Аттрацтант за жуто горње прво расла да би

За Иило инфусцателлус, у жути горње прво расла да би је овај мамац феромона.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Иило инфусцателлус инсект аттрацтант за жути горње прво расла да би


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заИило инфусцателлус, у жути горње прво расла да би.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Жута горње прво расла да би или сецерне трске снимање прво расла да би ларве се хране бројне велике биљке из породице трава Поацеае, међу њима су зоб, растераљ трава, траве, Јава трава, џунгле Рајс, Барли, пиринац, просо, бисер просо, сецерне трске, Сирка и кукуруза.
Младе ларве једу мале рупе у лишће, посебно на лист презервативе. Како расту, ларве хране на врховима пуца, убија све већег поена, а касније, доносили су у стабљике, креирање галеријама и које производе фрасс које капи из рупе. Стабљике постају крти и мртва срца биљке карактеристика ове напасти.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:


ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:Пхеробио технологија је била посвећена развоју, производње и маркетинга високог квалитета секс феромона мамац за Иило инфусцателлус инсеката аттрацтант за жути горње прво расла да би годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за Иило инфусцателлус инсеката аттрацтант за жути горње прво расла да би произвођачи, добављачи, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага