Секс феромона мамац за Иило Суппрессалис инсеката Аттрацтант за Рајс прво расла да би

За Иило суппрессалис, азијски пиринач прво је расла да би је овај мамац феромона.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Иило суппрессалис инсект аттрацтант за Рајс прво расла да би


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заИило суппрессалис, прво расла да би се азијски пиринач.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Азијски пиринач прво расла да би или пругасте Рајс стемборер је мољац познат из Индије, Кине, источне Азије, Јапан, Тајван, и Малезије до Пацифика. То је напаст главне пољопривредне производње пиринча.
Ларве се хране Рајс и досадни су стабљике биљака њихова домаћина. Пупатион се одвија у стем хране биљке.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:


ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производња и маркетинг квалитетних секс феромона мамац за Иило суппрессалис инсеката аттрацтант за Рајс прво расла да би годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за Иило суппрессалис инсеката аттрацтант за Рајс прво расла да би произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага