Секс феромона мамац за Цyлас Формицариус инсеката Аттрацтант за кромпир Wеевил

Секс феромона мамац за Цyлас Формицариус инсеката Аттрацтант за кромпир Wеевил

Овај мамац феромона је за Цyлас формицариус, на сwеетпотато wеевил.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Цyлас формицариус инсект аттрацтант за кромпир wеевил


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заЦyлас формицариус, у сwеетпотато wеевил.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Сwеетпотато wеевил је најозбиљнији напаст од кромпира, узрокује штету на терену, уз пријаве губитке који се крећу од 5 до 97% у областима где се јавља на wеевил.
Овај wеевил храни биљке у биљку породици Цонволвулацеае. Иако имамо то повезане са неколико породица, њен примарни домаћини су из рода Ипомоеа. Међу повртарство само слатки кромпир, Ипомоеа бататас, је домажина.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производње и маркетинг квалитетних секс феромона мамац за цyлас формицариус инсеката аттрацтант за кромпир wеевил годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за цyлас формицариус инсеката аттрацтант за кромпир wеевил произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага