Секс феромона мамац за Епхестиа Елутелла инсеката Аттрацтант за магацин мољац

Овај мамац феромона је за Епхестиа елутелла, дуван мољац.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Епхестиа елутелла инсект аттрацтант за магацин мољац


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заЕпхестиа елутелла, дуван мољац.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним ослободи ПВЦ цеви носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Епхестиа елутелла, какао мољац, мољац дувана или магацина мољац, је мали мољац родној у Европу, али, пребаиен широко.
Било одвратно се хране сувим биљке производе, као што су зрна какаоа и дувана, као и житарице и суво воће и орахе. Мање уобичајени храну спадају сасуљена месо и лељеви, узорци у инсеката колекције, и суво дрво.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:


ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производња и маркетинг квалитетних секс феромона мамац за епхестиа елутелла инсеката аттрацтант за магацин мољац годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за епхестиа елутелла инсеката аттрацтант за магацин мољац произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага