Секс феромона мамац за Еупроцтис Псеудоцонсперса инсеката Аттрацтант за чај мољац

Овај мамац феромона је за Емпоасца витис, леафхоппер у вину.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Еупроцтис псеудоцонсперса инсект аттрацтант за чај мољац


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заЕмпоасца витис, леафхоппер у вину.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Леафхоппер је лоза је уобичајена у Европи и Азији и се налази у разним усеве као винова лоза, чај, хоп, памук и кромпир. На чај, храњење активности резултира коврдћаву и некротииан мрље на младо лишће и смањене чај особина. За одрасле дилери су зелене да окер са плаво-зелена уздужних закрпа на на фореwинг.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:

Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производња и маркетинг квалитетних секс феромона мамац за еупроцтис псеудоцонсперса инсеката аттрацтант за чај мољац годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за еупроцтис псеудоцонсперса инсеката аттрацтант за чај мољац произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага