Секс феромона мамац за Хелицоверпа Армигера инсеката Аттрацтант за памук црва

Овај мамац феромона је за Хелицоверпа армигера, црва на памук.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Хелицоверпа армигера инсект аттрацтант за памук црва


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заХелицоверпа армигера, црва на памук.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Памук црва или кукурузна је мољац, ларве које се хране широк спектар биљака, укључујући многе важне Култивисана усеве. То је велика напаст у памук и један од нај полyпхагоус и космополитски врста штеточина. Најважнији Изрежи домаћини су парадајз, Памук, голуб пеа, цхицкпеа, пиринач, Сирка и цоwпеа.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:

Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производње и маркетинг квалитетних секс феромона мамац за хелицоверпа армигера инсеката аттрацтант за памук црва годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за хелицоверпа армигера инсеката аттрацтант за памук црва произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага