Секс феромона мамац за Хомоеосома Небулелла инсеката Аттрацтант за сунцокретовог мољца

Овај мамац феромона је за Хомоеосома небулелла, евроазијска сунцокретовог мољца.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Хомоеосома небулелла инсект аттрацтант за сунцокретовог мољца


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заХомоеосома небулелла, евроазијска сунцокретовог мољца.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Евроазијска сунцокретовог мољци су озбиљна напаст од сунцокрета, Хелиантхус аннуус. Гусеница је сива са жуто-браон главом и три уздужне пругаста горња стране.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производње и маркетинг квалитетних секс феромона мамац за хомоеосома небулелла инсеката аттрацтант за сунцокретовог мољца годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за хомоеосома небулелла инсеката аттрацтант за сунцокретовог мољца произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага