Секс феромона мамац за Ласиодерма Серрицорне инсеката Аттрацтант за цигаром буба

Овај мамац феромона је Ласиодерма серрицорне, Гундељ цигарета.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Ласиодерма серрицорне инсект аттрацтант за цигаром буба


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заЛасиодерма серрицорне, Гундељ цигарета.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Као што је назначено заједничким именом, Гундељ цигарета је наметник дувана, и у презентацији пакет Рафинирани цигарета, и такође као ускладиштене у хогсхеадс и бале, али је такође напаст мањи од оилцаке, сјеме уљарица, житарице, суво воће, саге, брашно и неке животињске производе.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:


ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производња и маркетинг квалитетних секс феромона мамац за ласиодерма серрицорне инсеката аттрацтант за цигаром буба годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за ласиодерма серрицорне инсеката аттрацтант за цигаром буба произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага