Секс феромона мамац за Остриниа Фурнацалис инсеката Аттрацтант за кукуруз прво расла да би

Овај феромона мамац за Остриниа фурнацалис, на азијској кукуруз прво расла да би је.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Остриниа фурнацалис инсект аттрацтант за кукуруз прво расла да би


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заОстриниа фурнацалис, на азијској кукуруз прво расла да би.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
На Азијским кукуруз прво расла да би је позната као за пољопривредне штеточина на неколико биљке, нарочито кукуруз. То је вероватно најгора напаст инсект на кукуруз у региону западног Пацифика у Азији, и један од најгорих напасти све у свему, други само са кукуруза Милду доwнy.
Овај инсект може изазвати разорне губитке у кукурузном пољу. Ларве лептира храни се скоро било који део електрана, оштећивања воће, када би могла да буде на уво хранити на свилу и зрна. То је такође осваја везице, где се храни поленом; детасселинг кукуруз може помоћи да смањите ларве популација.
Мољац ће искористити бројне биљке домаћина осим кукуруза, укључујући и других сорти попут бибера, Памук, хмељ, просо, просо бисер, пиревине, сецерне трске, Сирка и гингер.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:


ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:Пхеробио технологија је била посвећена развоју, производње и маркетинга високог квалитета секс феромона мамац за остриниа фурнацалис инсеката аттрацтант за кукуруз прво расла да би годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за остриниа фурнацалис инсеката аттрацтант за кукуруз прво расла да би произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага