Секс феромона мамац за Пецтинопхора Гассyпиелла инсеката Аттрацтант за розе црва

Овај мамац феромона је за Пецтинопхора госсyпиелла, са розе црва.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Пецтинопхора гассyпиелла инсект аттрацтант за розе боллwорм


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заПецтинопхора госсyпиелла, у розе црва.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
У розе црва је инсект познати по напаст у гајењу памука.
Жена мољца полаже јаја у Бел је памук, а када се ларве изађе из јаја, они нанесу штету кроз храњење. Они гризу кроз на памук влакна да се храни Семе. Од памука, користи се за влакна и семена уље, штета је двострука. Њихов поремећај заштитне ткива око на конференцију је портал уласка за друге инсекте и гљивице.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија је била посвећена развоју, производње и маркетинга високог квалитета секс феромона мамац за пецтинопхора гассyпиелла инсеката аттрацтант за розе црва годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за пецтинопхора гассyпиелла инсеката аттрацтант за розе црва произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага