Секс феромона мамац за Пхтхоримаеа Оперцулелла инсеката Аттрацтант за дуван Сплитwорм

Овај мамац феромона је за Пхтхоримаеа оперцулелла, кромпир тубер мољац.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Пхтхоримаеа оперцулелла инсект аттрацтант за дуван сплитwорм


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заПхтхоримаеа оперцулелла, кромпир тубер мољац.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Пхтхоримаеа оперцулелла, такође познат као на кромпир тубер мољац или дуван сплитwорм, је велика напаст на кромпир. У дувана, ларве су рудари лист и може изазвати озбиљну штету лишће, правим их мање кила.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производња и маркетинг квалитетних секс феромона мамац за пхтхоримаеа оперцулелла инсеката аттрацтант за дуван сплитwорм година, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за пхтхоримаеа оперцулелла инсеката аттрацтант за дуван сплитwорм произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага