Секс феромона мамац за Плутелла Xyлостелла инсеката Аттрацтант за Диамондбацк мољац

Овај мамац феромона је за Плутелла xyлостелла, диамондбацк мољац.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Плутелла xyлостелла инсект аттрацтант за диамондбацк мољац


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заПлутелла xyлостелла, диамондбацк мољац.
Произведен са високог квалитета секс феромона и константно пуштање гумене обредница или ПВЦ транспортера, нам феромона мамаца су одређене врсте талог слободне и ефикасне за привлачење на мети одрасли мужјак штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршен за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Диамондбацк мољац, понекад се назива купус мољац, један је од најважнијих штеточина од цруцифероус усева у свету и обично само храни биљке које производе глуцосинолатес.
Ларве оштете листови, пупољци, цвеце и семе-пупољци Култивисана цруцифероус биљке. Иако ларве су мали, могу бити врло бројни и изазвати комплетно уклањање фолиар ткива осим лист вене. Ово је штетна за младог расада и може да омета главе формација у купус, броколи и карфиол. Присуство ларве у цветова може да доведе до потпуна одбацивања на производу.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија је била посвећена развоју, производње и маркетинга високог квалитета секс феромона мамац за плутелла xyлостелла инсеката аттрацтант за диамондбацк мољац годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за плутелла xyлостелла инсеката аттрацтант за диамондбацк мољац произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага