Секс феромона мамац за Сесамиа Инференс инсеката Аттрацтант за розе Стем прво расла да би

За Сесамиа инференс, на азијској розе стем прво расла да би је овај мамац феромона.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Сесамиа инференс инсект аттрацтант за розе стем прво расла да би


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заСесамиа инференс, азијатски розе стем прво је расла да би.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
На Јућноазијском розе стем прво расла да би Граминеоус стем прво расла да би розе прво расла да би, Пинк Рајс прво расла да би, Пинк Рајс стем прво расла да би, розе стем прво расла да би, розе стем прво расла да би, Љубичаста прво расла да би, Љубичаста стем прво расла да би или прво расла да би свој љубичасти стабљика је мољац Ноцтуидае породице. Јапан и Соломон острва се налази из Пакистана.
Ларве се углавном хране Граминеае врстама, укључујући Цоиx, Ецхиноцхлоа, Орyза, Паницум, Саццхарум, Сетариа, Тритицум, Зеа и Зизаниа.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија је била посвећена развоју, производње и маркетинга високог квалитета секс феромона мамац за сесамиа инференс инсеката аттрацтант за розе стем прво расла да би годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за сесамиа инференс инсеката аттрацтант за розе стем прво расла да би произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага