Инсеката Аттрацтант за Дендроцтонус Пондеросае/планине борова буба

Инсеката Аттрацтант за Дендроцтонус Пондеросае/планине борова буба

Овај аттрацтант је за Дендроцтонус пондеросае, планински борова буба.

Пошаљи упитЋаскање сада

Инсеката аттрацтант за Дендроцтонус пондеросае/планине борова буба


ДЕТАЉ:
Овај аттрацтант је заДендроцтонус пондеросае, планина борова буба.
Произведен са семиоцхемицалс високог квалитета и константно пуштање транспортера, овај аттрацтант је врста одређене, талог слободне и ефикасне за привлачење циљаних инсекти више од 45 дана у пољима, савршен за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
На планини борова буба Дендроцтонус пондеросае, то је врста пореклом из шума западног Северне Америке из Мексика у централну Британску Колумбију коре буба. Има је тешко Црна егзоскелета, као и мере отприлике 5 мм. планински бор кукци населили пондероса, wхитебарк, прилиии колиби, виски, јацк бор и савитљив боровом шумом.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија је била посвећена развоју, производње и маркетинга инсеката аттрацтант високог квалитета за дендроцтонус пондеросае/планине борова буба годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: инсеката аттрацтант за дендроцтонус пондеросае/планине борова буба произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага