Инсеката Аттрацтант за Дендроцтонус Валенс-црвени терпентин буба

Овај аттрацтант је за Дендроцтонус валенс, Гундељ црвени терпентин.

Пошаљи упитЋаскање сада

Инсеката аттрацтант за Дендроцтонус валенс-црвени терпентин буба


ДЕТАЉ:
Овај аттрацтант је заДендроцтонус валенс., Гундељ црвени терпентин.
Произведен са семиоцхемицалс високог квалитета и константно пуштање транспортера, овај аттрацтант је врста одређене, талог слободне и ефикасне за привлачење циљаних инсекте за више од 30 дана у пољима, савршен за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Д . свакога је уобичајена напаст од борове у родној домет северу и централној Америци. Зрели бор. (Пинус пондероса) и прилиии колиби Бора (Пинус цонторта) су напали. Ретко се налази у другим цетинари. Сматра се да је секундарни напаст и је често повезана са других, агресивнија врста буба лаје.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија је била посвећена развоју, производње и маркетинга инсеката аттрацтант високог квалитета за дендроцтонус свакога/црвени терпентин буба годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: инсеката аттрацтант за дендроцтонус свакога/црвени терпентин буба произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага