Субелонгатус /Лари инсеката Аттрацтант за Ипс коре буба

Субелонгатус /Лари инсеката Аттрацтант за Ипс коре буба

Овај аттрацтант је за Ипс субелонгатус, Поткорњак Лариа.

Пошаљи упитЋаскање сада

Инсеката аттрацтант за Ипс субелонгатус/Лари коре буба


ДЕТАЉ:
Овај аттрацтант је заИПС субелонгатус, Поткорњак Лариа.
Произведен са семиоцхемицалс високог квалитета и константно пуштање транспортера, овај аттрацтант је врста одређене, талог слободне и ефикасне за привлачење циљаних инсекти више од 45 дана у пољима, савршен за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
ИПС субелонгатус је способан да нападају обоје наизглед здрава стабла, и нагласио је дрвеће, али најчешће се појављују на стабала која су пала у депресију од стране других фактора као што су дивље ватре или друге штеточина. Поновљени напади од стране ове врсте могу утицати на раст и стопа шума, повремено који води до диебацк или смрт домаћина дрвета. Карактеристични симптоми напада од стране Ипс субелонгатус укључују: оскудна крунама ариље са делом мртав врхове и гране; увенуле игала; слаби аорту од зеленог жута и коначно у црвену; ток смоле од улаза рупа; присуство мале округле излазне рупе, бацање цеви, црвенкасте фрасс на површини коре и систем за галерију са централном комору и радикалне ларве галерије испод коре (ЕППО, 2005). Као и код других врста буба коре цонифер, Ипс субелонгатус који је за гљивице плаво-сој који ћури смрти дрвећа и дисцолорс дрва резултира губитком тимбер разреда и вредност.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производња и маркетинг инсеката аттрацтант високог квалитета за ипс субелонгатус/Лари коре беетле година, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: инсеката аттрацтант за ипс субелонгатус/Лари коре буба произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага