Секс феромона мамац за Цоссус Цоссус инсеката Аттрацтант за козу мољац

Секс феромона мамац за Цоссус Цоссус инсеката Аттрацтант за козу мољац

Овај аттрацтант је за цоссус цоссус, коза мољац.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Цоссус цоссус инсект аттрацтант за козу мољац


ДЕТАЉ:
Овај аттрацтант је зацоссус цоссус, коза мољац.
Произведен са семиоцхемицалс високог квалитета и константно пуштање транспортера, овај аттрацтант је врста одређене, талог слободне и ефикасне за привлачење циљаних инсекти више од 45 дана у пољима, савршен за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Ово је мољац велике тешке и има распон крила од 68 – 96 мм. Крила су сивкасте браон и означене са добро унакрсни тамне линије. Мољац , који лети из априла до августа у зависности од локације. Постоји једна оса хране у дебла и грана широк спектар дрвећа, узети три или четири године да сазри.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производња и маркетинг квалитетних секс феромона мамац за цоссус цоссус инсеката аттрацтант за козу мољац годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за цоссус цоссус инсеката аттрацтант за козу мољац произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага