Секс феромона мамац за Дендролимус Суперанс инсеката Аттрацтант мољце договорен беле свиле

Секс феромона мамац за Дендролимус Суперанс инсеката Аттрацтант мољце договорен беле свиле

Овај аттрацтант је за Дендролимус суперанс, договорен беле свиле мољац.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Дендролимус суперанс аттрацтант инсект мољце договорен беле свиле


ДЕТАЉ:
Овај аттрацтант је заДендролимус суперанс, договорен беле свиле мољац.
Произведен са семиоцхемицалс високог квалитета и константно пуштање транспортера, овај аттрацтант је врста одређене, талог слободне и ефикасне за привлачење циљаних инсекти више од 45 дана у пољима, савршен за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Договорен беле свиле мољац налази се у Казахстан, Кина, Русија, Кореја и Јапан. Ларве се хране Лариx, Пицеа и Пинус врста. То је велики дефолиатор од црногоричне шуме у азијске Русије.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија је била посвећена развоју, производње и маркетинга високог квалитета секс феромона мамац за дендролимус суперанс инсеката аттрацтант мољце договорен беле свиле годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за дендролимус суперанс инсеката аттрацтант за договорен беле свиле мољац произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага