Секс феромона мамац за Дендролимус Табулаеформис инсеката Аттрацтант за бор гусеница

Секс феромона мамац за Дендролимус Табулаеформис инсеката Аттрацтант за бор гусеница

Овај аттрацтант за Дендролимус табулаеформис, Кинези боровина мољац.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Дендролимус табулаеформис инсект аттрацтант за бор гусеница


ДЕТАЉ:
Овај аттрацтант је заДендролимус табулаеформис, Кинези боровина мољац.
Произведен са семиоцхемицалс високог квалитета и константно пуштање транспортера, овај аттрацтант је врста одређене, талог слободне и ефикасне за привлачење циљаних инсекти више од 45 дана у пољима, савршен за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Ларве од Д. табулаеформис хране на борове иглице. Када има велику популацију, јаје масе и бели ларве може лако видети на борове иглице, а звук од једења ни чују преко ножи велику количину фрасс можете пронаћи испод дрвета. Оштећени трибине изгледати веома оскудна и Црна од голе гране, неки домаћини чак и дрвеће падне у паду и смрти. У северној Кини, ларву пасти на дрвећу "домаћина" за оверwинтеринг, тако да ларва се могу наћи у тлу (Yан, 1992).

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производње и маркетинг квалитетних секс феромона мамац за дендролимус табулаеформис инсеката аттрацтант за бор гусеница годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за дендролимус табулаеформис инсеката аттрацтант за бор гусеница произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага