Секс феромона мамац за Диорyцтриа Абиетелла инсеката Аттрацтант за Диорyцтриа Абиетелла

Секс феромона мамац за Диорyцтриа Абиетелла инсеката Аттрацтант за Диорyцтриа Абиетелла

Овај аттрацтант је за Диорyцтриа абиетелла.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Диорyцтриа абиетелла инсект аттрацтант за Диорyцтриа абиетелла


ДЕТАЉ:
Овај аттрацтант је заДиорyцтриа абиетелла.
Произведен са семиоцхемицалс високог квалитета и константно пуштање транспортера, овај аттрацтант је врста одређене, талог слободне и ефикасне за привлачење циљаних инсекти више од 45 дана у пољима, савршен за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Диорyцтриа абиетелла је мољац породице Пyралидае. Распон крила је 27 – 33 мм. Мољац лети у једној генерацији од краја маја до септембра. Постоји једна оса се хранити бор и друге цетинари.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производња и маркетинг квалитетних секс феромона мамац за диорyцтриа абиетелла инсеката аттрацтант за диорyцтриа абиетелла година, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за диорyцтриа абиетелла инсеката аттрацтант за диорyцтриа абиетелла произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага