Секс феромона мамац за Моноцхамус Алтернатус инсеката Аттрацтант за бор Саwyер

Овај аттрацтант за Моноцхамус алтернатус, Јапанци боровина Сојер.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Моноцхамус алтернатус инсект аттрацтант за бор Сојер


ДЕТАЉ:
Овај аттрацтант је заМоноцхамус алтернатус, Јапанци боровина Сојер.
Произведен са семиоцхемицалс високог квалитета и константно пуштање транспортера, овај аттрацтант је врста одређене, талог слободне и ефикасне за привлачење циљаних инсекти више од 45 дана у пољима, савршен за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Најчешће познати су као Сојер бубе или тестераша, као и њихове ларве досада у мртав или умире дрвеце, посебно цетинари као што су Борови. Ако саwyер бубе зарази свезе борова дебла, могу да проузрокују губитак 30 – 40% у вредности због тунеле њихове ларве је родила. Нитконе #39; с важно да обради евиденције у року од неколико недеља од резања или их ускладиштити у воду да ти олаксам.
Познати су за транспорт пхоретиц Бурсапхеленцхус црви, укључујући Б. xyлопхилус, која изазива борове Иећњо болест.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производња и маркетинг квалитетних секс феромона мамац за моноцхамус алтернатус инсеката аттрацтант за бор Сојер годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за моноцхамус алтернатус инсеката аттрацтант за бор Сојер произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага