Секс феромона мамац за Парантхрене Табаниформис инсеката Аттрацтант за мраина Цлеарwинг мољац

Овај аттрацтант је за Парантхрене табаниформис, мраина цлеарwинг.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Парантхрене табаниформис инсект аттрацтант за мраина цлеарwинг мољац


ДЕТАЉ:
Овај аттрацтант је заПарантхрене табаниформис, мраина цлеарwинг.
Произведен са семиоцхемицалс високог квалитета и константно пуштање транспортера, овај аттрацтант је врста одређене, талог слободне и ефикасне за привлачење циљаних инсекти више од 45 дана у пољима, савршен за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Парантхрене табаниформис, мраина цлеарwинг, је мољац породице Сесиидае. Се налази у Палеарцтиц ецозоне и Неарцтиц ецозоне. Ларве се хране тополе, али понекад и трна и врбе.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производња и маркетинг високог квалитета секс феромона мамац за парантхрене табаниформис инсеката аттрацтант мољце мраина цлеарwинг година, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за парантхрене табаниформис инсеката аттрацтант за мраина цлеарwинг мољац произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага