Инсеката Аттрацтант за Бацтроцера Дорсалис секс феромона мамац за оријенталне воћна мушица

Овај мамац феромона је за Бацтроцера дорсалис, оријентална воћна мушица.

Пошаљи упитЋаскање сада

Инсеката аттрацтант за Бацтроцера дорсалис секс феромона мамац за оријенталне воћна мушица


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заБацтроцера дорсалис, оријентални воћна мушица.
Произведен са високе чистоће метил еугенол и синергетских агент, учитани у 2мл боцица, овај мамац је способан за привлачење циљаних штетне инсекте без изазивања било талог или нуспојаве. Када се користи са воћна мушица замке, аттрацт и убити техника је ваше решење за управљање штеточина, еколошки, ефикасно и економски.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Бацтроцера дорсалисЈедан је од главних наносећи штету инсект са низом широку домаћина образована и дивље воће. То је синоним за Дакус дорсалис.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производње и маркетинга инсеката аттрацтант високог квалитета за бацтроцера дорсалис је секс феромона мамац за оријенталне воћна мушица годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: инсеката аттрацтант за бацтроцера дорсалис секс феромона мамац за оријенталне воћна мушица произвођача, добављача, прилагођене, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага