Секс феромона мамац за Царпосина Нипоненсис инсеката Аттрацтант за брескве воце мољац

Овај мамац феромона је за Царпосина сасакии, брескве воце мољац.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Царпосина нипоненсис инсект аттрацтант за брескве воце мољац


ДЕТАЉ:

Овај мамац феромона је заЦарпосина сасакии, брескве воце мољац.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Бресква воце мољац ендемских у великом делу Азије, ларве се хране различитих плодова и сматрају се напаст на бресква, јабука, крушка, кајсија и шљива. Поред тога, снимљени ларве хране биљке укључују Јута, врста Цратаегус, Цyдониа облонга и Зизипхус сатива.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производња и маркетинг квалитетних секс феромона мамац за царпосина нипоненсис инсеката аттрацтант за брескве воце мољац годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за царпосина нипоненсис инсеката аттрацтант за брескве воце мољац произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага