Секс феромона мамац за Цоногетхес Пунцтифералис инсеката Аттрацтант мољце жута бресква

Овај мамац феромона је за Цоногетхес пунцтифералис, дуриан воће прво расла да би или жута бресква мољац.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Цоногетхес пунцтифералис инсект аттрацтант мољце жута бресква


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заЦоногетхес пунцтифералис, дуриан воће прво расла да би или жута бресква мољац.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Цоногетхес пунцтифералис, дуриан воће прво расла да би или жута бресква мољац, налази се из Индије и Пакистана кроз југоисточну Азију у Аустралију. То је пријављен из разних крајева света, углавном зато што је ларве које се увозе уз воће.
Ларве се хране широк спектар биљака, укључујући Зеа маyс, Ливистона хумилис, Хелиантхус аннуус, Дурио зибетхинус, Царица папаyа, Рицинус комунис, Планцхониа цареyа, Сирка бицолор, мускатни интегрифолиа, Прунус персица, Цитрус лимон, Непхелиум лаппацеум, хтели мелонгена, Брацхyцхитон ацерифолиум и Елеттариа цардамомум. Ларве живе скривено у њиховим фоодплант у случају обложена свиле.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производња и маркетинг квалитетних секс феромона мамац за цоногетхес пунцтифералис инсеката аттрацтант за жута бресква мољац годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за цоногетхес пунцтифералис инсеката аттрацтант за жута бресква мољац произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага