Секс феромона мамац за Цyдиа Помонелла инсеката Аттрацтант за Цодлинг мољац

Овај мамац феромона је за Цyдиа помонелла, цодлинг мољац.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Цyдиа помонелла инсект аттрацтант за цодлинг мољац


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заЦyдиа помонелла, цодлинг мољац.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Цодлинг мољци су познате као неки пољопривредни напаст. То је нативе у Европу и уведен у Северној Америци, где је постао један од редовне штеточина воћњака јабука. Налази се скоро широм света. Такође напада крушке, орахе и другог воћа дрво.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:Пхеробио технологија је била посвећена развоју, производње и маркетинга високог квалитета секс феромона мамац за цyдиа помонелла инсеката аттрацтант мољце цодлинг година, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за цyдиа помонелла инсеката аттрацтант за цодлинг мољац произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага