Секс феромона мамац за Диапхорина Цитри инсеката Аттацтант за Цитрус Псyллид

Овај мамац феромона је за Диапхорина цитри, азијски цитрус псyллид.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Диапхорина цитри инсект аттацтант за цитрус псyллид


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заДиапхорина цитри, азијски цитрус псyллид.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним ослободи ПВЦ цеви носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Азијски цитрус псyллид је сисање сап, хемиптеран бубу, један важан напаст од цитруса, као и један од само два потврђених вектори озбиљан цитрус зеленим болести. То је широко дистрибуиран у јужној Азији и проширио на другим цитрус растућу регионима.
Нимфе су пронађене на нове младице стабала цитруса. Како се хране, они производе токсин који изазива биљка дојаве да умрем назад или постати савијени, спречава нормално шири лишће. Од више значаја је чињеница да су вектори за бактерије да узрокује један од најразорнија цитрус обољења, цитрус зеленим болест.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:


ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производња и маркетинг квалитетних секс феромона мамац за диапхорина цитри инсеката аттацтант за цитрус псyллид година, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за диапхорина цитри инсеката аттацтант за цитрус псyллид произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага