Секс феромона мамац за Грапхолитха Фунебрана инсеката Аттрацтант мољце шљива воће

Овај мамац феромона је за Грапхолитха фунебрана, Плам воће мољац.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Грапхолитха фунебрана инсект аттрацтант мољце шљива воће


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заГрапхолитха фунебрана, Плам воће мољац.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Шљива воће мољац, је мољац породице Тортрицидае. Се налази у Палеарцтиц ецозоне. Распон крила је 10 – 15 мм. Мољац лети у две генерације из крајем априла до септембра. Ларве се хране Прунус доместица, Прунус кога и другим Прунус врстама.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производња и маркетинг високог квалитета секс феромона мамац за грапхолитха фунебрана инсеката аттрацтант за шљива воће мољац годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за грапхолитха фунебрана инсеката аттрацтант за шљива воће мољац произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага