Секс феромона мамац за Грапхолитха Молеста инсеката Аттрацтант за оријенталне воће мољац

Овај мамац феромона је за Грапхолита молеста, оријентална воће мољац.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Грапхолитха молеста инсект аттрацтант за оријенталне воће мољац


ДЕТАЉ:

Овај мамац феромона је заГрапхолита молеста, оријентални воће мољац.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Оријентални воће мољац или брескве мољац је пореклом из Кине и сад налази се широм од Европе, Азије, Америке, у Јужној Африци и Аустралији. Ларве се хране бресква, јабука, дуњевача, крушка, шљива, Трешња, кајсије и нектарине.
Рано у сезони, ларве тунела у тендеру гранчице узрокује гранчицу умри-назад. Тешке најезде може дати дрво китњаст изгледу. Касније генерације могу хранити терминала раст и развој брескве. Ларве нападају плод често унесите у близини или кроз стабљика и сморити директно у унутрашњост плода. Веће брескве може показати без повреде. Воће штету може изазвати повећање у износу од труне броwн.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:


ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производња и маркетинг високог квалитета секс феромона мамац за грапхолитха молеста инсеката аттрацтант за оријенталне воће мољац годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за грапхолитха молеста инсеката аттрацтант за оријенталне воће мољац произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага