Секс феромона мамац за Литхоцоллетис Рингониелла инсеката Аттрацтант мољце шљива воће

Овај мамац феромона је за Пхyллонорyцтер рингониелла.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Литхоцоллетис рингониелла инсект аттрацтант мољце шљива воће


ДЕТАЉ:

Овај мамац феромона је заПхyллонорyцтер рингониелла.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Ларве се хране Малус пумила, Малус баццата, Малус доместица, Малус мандсхурица, Малус сиеболдии, Малус торинго, Прунус авиум, Прунус салицина и Пyрус врсте. Они су моје лишће њихове биљке домаћина. Рудник је птyцхономоус, а налази се на простору између два вене од доње површине лист.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производња и маркетинг високог квалитета секс феромона мамац за литхоцоллетис рингониелла инсеката аттрацтант за шљива воће мољац годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за литхоцоллетис рингониелла инсеката аттрацтант за шљива воће мољац произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага