Секс феромона мамац за Парантхрене Регалис инсеката Аттрацтант за грожђа клиринг мољац

Овај мамац феромона је за Парантхрене регалис, грожђа цлеарwинг мољац.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Парантхрене регалис инсект аттрацтант за грожђа клиринг мољац


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заПарантхрене регалис, грожђа цлеарwинг мољац.
Произведен са високог квалитета секс феромона и константно пуштање гумене обредница транспортера, нам феромона мамаца су врсте специфичне, талог слободне и ефикасне за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Ово је за инсекте напаст од Култивисана винова лоза, дистрибуира у Јапана, Кореје и Кине. Одрасли појавити у току крајем априла до јуна. Јаја су теретили сама растиње, основе прокељ или петиолес од хостплантс. Ларве су творци Гаил образована и дивља винова лоза. Главни хостплантс су винове лозе Култивисана грожђа (Витис винифера, Витацеае) и дивље лозе (Витис цоигнетиае и В. фицифолиа, Витацеае).

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:


ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:Пхеробио технологија је била посвећена развоју, производња и пласман висококвалитетне секс феромона мамац за парантхрене регалис инсеката аттрацтант за грејп опозвати мољац годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: цена је секс феромона мамац за парантхрене регалис инсеката аттрацтант за грејп опозвати мољац произвођача, добављача, прилагођене, ценовник,
Сродни производи
Истрага