Секс феромона мамац за Зеузера Пyрина инсеката Аттрацтант за Леопард мољац

Овај мамац феромона је за Зеузера пyрина, леопард мољац.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Зеузера пyрина инсект аттрацтант за Леопард мољац


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заЗеузера пyрина, леопард мољац.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Постоји једна оса се хране разним Листопадно дрвеће и грмље, храњење интерно за 2-3 године у стабљике и гране пре избија на гусенице под кору. Нитконе #39; с напаст од воца.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:


ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:Пхеробио технологија је била посвећена развоју, производње и маркетинга високог квалитета секс феромона мамац за зеузера пyрина инсеката аттрацтант за леопард мољац годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за зеузера пyрина инсеката аттрацтант за леопард мољац произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага