Секс феромона мамац за Епхестиа/Плодиа Спп.Инсецт Аттрацтант за Плодиа мољац

Овај мамац феромона је за Епхестиа/Плодиа спп.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Епхестиа/Плодиа спп. Инсеката аттрацтант за Плодиа мољац


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заЕпхестиа /Плодиа спп.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Епхестиа је род од малих мољци припадају породици Пyралидае. Неке врсте су значајне штеточине од суве биљке производе, као што су семенке и житарице. Најпознатији међу њима су вероватно какао мољац (Е. елутелла) и медитеранског брашно мољац (Е. куехниелла).
Индијски меалмотх (Плодиа интерпунцтелла) је уобичајена храњење зрна наметник нашао широм света, храни житарица и сличних производа.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија је била посвећена развоју, производње и маркетинга високог квалитета секс феромона мамац за епхестиа/плодиа спп.инсецт аттрацтант за плодиа мољац годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за епхестиа/плодиа спп.инсецт аттрацтант за плодиа мољац произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага