Секс феромона мамац за Ситопхилус Орyзае инсеката Аттрацтант за Рајс Wеевил

Овај мамац феромона је за Цyдиа помонелла, цодлинг мољац.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Ситопхилус орyзае инсект аттрацтант за Рајс wеевил


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заЦyдиа помонелла, цодлинг мољац.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Цодлинг мољци су познате као неки пољопривредни напаст. То је нативе у Европу и уведен у Северној Америци, где је постао један од редовне штеточина воћњака јабука. Налази се скоро широм света. Такође напада крушке, орахе и другог воћа дрво.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:

ПРЕКЛАПАЊЕМ ЕФЕКТА:


Пхеробио технологија је била посвећена развоју, производње и маркетинга високог квалитета секс феромона мамац за ситопхилус орyзае инсеката аттрацтант за Рајс wеевил годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за ситопхилус орyзае инсеката аттрацтант за Рајс wеевил произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага