Секс феромона мамац за Ситопхилус Зеамаис инсеката Аттрацтант за кукуруза Wеевил

Секс феромона мамац за Ситопхилус Зеамаис инсеката Аттрацтант за кукуруза Wеевил

Овај мамац феромона је за Ситопхилус зеамаис, кукуруза wеевил.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Ситопхилус зеамаис инсект аттрацтант за кукуруза смозло


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заСитопхилус зеамаис, кукуруза wеевил.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Ситопхилус зеамаис напада стоји усеви и ускладиштених житарица производе, укључујући пшенице, пиринач, Сирка, зоб, јеиам, ражи, хељда, пеас и памуково. Кукуруза wеевил се такође налази у другим типовима ускладиштене, прерађене пахуљице производе као што су шпагете, маниоке и разним грубо, исецкане зрна.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:


Пхеробио технологија била је посвећена развоју, производње и маркетинг квалитетних секс феромона мамац за ситопхилус зеамаис инсеката аттрацтант за кукуруза wеевил годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за ситопхилус зеамаис инсеката аттрацтант за кукуруза wеевил произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага