Секс феромона мамац за Тинеола Бисселлиелла инсеката Аттрацтант за одећу мољац

Овај мамац феромона је за Тинеола бисселлиелла, заједничким мољац одецу.

Пошаљи упитЋаскање сада

Секс феромона мамац за Тинеола бисселлиелла инсект аттрацтант за одећу мољац


ДЕТАЉ:
Овај мамац феромона је заТинеола бисселлиелла, уобичајена мољац одецу.
Произведен са високим квалитетом секс феромона и сталним отпустите гумене обредница носиоци, нам феромона мамаца су врсте одређене, талог слободан и ефикасан за привлачење циљаних одрасле мушки штетне инсекте за више од 45 дана у пољима, савршено за праћење или масовно преклапање.

ИНСЕКАТА ИНФОРМАЦИЈА:
Тинеола бисселлиелла, познат као уобичајене одецу мољац, мољац wеббинг одецу или једноставно одеће мољац. Ларве од тог мољца сматрају се озбиљна зараза, како могу да проналазе храну од одеће – посебно вуна, али многе друге природна влакна – и осим тога, као веома сличне врсте, из ускладиштених намирница, као што су зрна.

ПОЉЕ ЖИВОТ И РОК ТРАЈАЊА:

ПРЕПОРУЧЕНИ ЗАМКУ:Пхеробио технологија је била посвећена развоју, производње и маркетинга високог квалитета секс феромона мамац за тинеола бисселлиелла инсеката аттрацтант за одећу мољац годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: секс феромона мамац за тинеола бисселлиелла инсеката аттрацтант за одећу мољац произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага